ако ми е кога спијам уште. Фала ти преубава е сенката, ја проба ли? За хајлајтер сакам да ја земам, а сега гледав дека и друга пишала дека може и како хајлајт да се користи.
Магнети лижавчиња од Џамбо, и од Aли Eкспрес четка за камена пудра што се собира со капаче (за во несесер! ) и силиконско перниче(или сунгерче, не знам!) за течна пудра (сите купиле па ајде и јас )
Сигурно е од Џамбо.Јас пред две години го купив истиот таму. Стандард,секоја година истата роба ама на нови рафтови
Однапред да се извинам за оф топик прашањето но многу ме интересира. Стазата/тепихчето од Ск ти е земена? Ако не се лажам се пере во машина? Многу ми наликува на мојата(земена во странство) а ми треба уште една но кај нас не сум видела од овие.
Марамициве толку ми се допаднаа, знам дека се меки многу, а пакувањето е преслатко Тањирот го видов, последен и сладок па за мајка ми, љубител е на вакви работи и сл. и пак од кремата за раце зошто е преубава а многу евтина .
Конечно и првото привезоче Во живо се прелева накај розево но на слика не се приметува толку, има и како сребрени светки... се заљубив