@emkaemka балетанките се фантазија. Имаше избор во урбан , гледам цело време вртат попусти на групер? Конкретно 38-ца знаеш дали има од моделот? ( да го праќам мм после работа му е успат ). Бојава и јас ја сакам
Многу сакам тегет чевли. И секогаш кога ќе излезам да купам црни со вакви се враќам. Со здравје да си ги носиш многу убави.
Ај пиши ми импресии кога ќе ја пробаш. Јас не сум нешто посебно воодушевена но можеби има удел и лореалот екстраординари клеј. После миење ми е некако прелесна разлетана..не ми се допаѓа
mnogu, mnogu mi se dopagaat. Ajde prasanje sto pravite koga cevlite vi se malki golemi , a prethodniot broj vi e mal ? Jas konstantno go imam istiot problem. Najveke sto nejkum stiklosana zena i cevlite uste eden prst da piknes vnatre. Od taa pricina mnogu cevli otkako sum gi kupila nikogas ne izlegle od kutijata. P.S. Inserts ne pomagaat zosto samo go podigaat stapaloto i potoa cevelot koga odis se vadi od noga. Nekoe resenie Ve molam?
Art materjal, se spremam za MIX MEDIA proekt. Ako ima nekoj koj se zanimava so ovaa tehnika neka otvori tema pa ke si razmenuvame iskustva i videa. Nekoj od pecatite gi kupiv za smesna para.
Јас сум 37,5 . Ама ретко се начекува ( пеко и спортските). Инаку, ставам влошка ама не помага многу. 37 мали, 38 широки. Голем дел од обувките сум ги платила скапи, а неискористени. Овој модел Тамарис е мн удобен. Купив пред 2 години слични 37, кожата пушти доста и ми беа ко 38. А овие се 38. Ги купив непробани (т.е мм ) . Ќе пуштат со носење. Чаре нема изгледа. Сум носела помал број на кондураџија да ги стави на машина да пуштат, ама тоа е речиси неприметливо. Затоа обично купувам поголем бр. Кога се мислам и носам влошка.
Jas nosam 35.5 ili 36. Mnogu, mnogu komplicirano. Koga e cizma ili patika koja se vrzuva (ke stegnes pojako) ne mi e gajle ama na salonka epten mi smeta na strana sto se sopnuvam. Sandali veke ne nosam od vek.
Која цена е бронзерот на голден роус? И ако може кога ќе го пробаш да ми пишеш како ти се допаѓа, дали изгледа портокалово на лицето ?