Аиии Дасти, serial killer starter pack-от ко на Бендер ли? Само во пинк цветна верзија Многу се фенси
И јас го користам истиот шампон баш ќе видам како ќе е на мојата коса. А јас пак од шампонот не сум многу воодушевена
Бронзерот го зедов 195ден, а пудрата во прав 300ден. 195д. Одма го пробав искрено прво за цената е супер, пакувањето е прилично големо и е супер пигментиран и лесно се блендира. Претходно го користев од Есенс сан клаб и спрема него ми е многу поубав. А ова за портокалово јас го зедов баш 103 тој што го кажуваа dupe на hoola и на мене убаво изгледа. Не е премногу портокалово и со самото блендање станува поубав ќе ставам слика. Сепак мислам дека бронзерите се баш за сончан изглед и сите имаат некој таков подтон. А ако ти е за контурирање барај стрикно палета за тоа.
Еве ја мојата нова љубов @toogood и @eli25 јас имам сличен проблем. Кај мене десната ми е за пола број поголема од левата. За штикли проблемот го решавам со силиконски влошки, ама не целосни, туку оние што се само за предниот дел од ногата. Така петата ми останува на место, а се смалуваат за пола број. Тие ги има во јумбо, а и во ДМ.
Mene mi pomaga i mi go.odlozuva mastenjeto.na kosata ama zatoa ne mi se dopaga kako mi ja pravi na izgled i dopir
Имаш Пандора во Сити мол, http://skopjecitymall.mk/pandora/. Побарај и на фејсбук би требало да има нешто
Во Сити мол имаат продавница, доколку сакаш оргинал. А копија сегде можеш да најдеш по интернет страниве, али експрес...