Чорапите Tekin се преубави, јас купив вакви исти пред некое време и многу се удобни и парфимирани се. Овие 3пара ги земав од Сара фешн за 100денари а 50денари инаку им е пар, имаат акција на нив.Исто и овие плавите, имам едни ама предобри се и среќна сум што најдов пак .
Отидов по моливче за уста, се вратив со сенка. Ја пробав сега и за хајлајтер, прекрасна е, не е многу нападна и супер е за денски. Но можеш и повеќе да ставеш за да те видат од вселената. Цената е 190 денари.
@kate89 Како го користиш спрејчево? И дали трае? Јас го гледав другото без светки што и мнооогу ми се свиѓа како мириса па се мислам длаи да го купам....
Леле луѓе се напнав во темава, ама секој ден по нешто купувам.. Последен пост за наредните 10 дена ветувам Мислам дека сите три ќе ги изедам вечерва
За кој спреј збориш без светки? Јас го земав тој од лубеница и многу освежително мириса , мене многу ми се допаѓа.
Овој што е на твојата слика мислам дека е со светки. А овој долу е без светки. Стоеја двата еден до друг на рафт, а и двата се освежителни.