Три парчиња филигран кои поради уникатната изработка на мајсторот не ги сликав. Накит од истиот мајстор Рачно резбана икона со изрезбана молитва и посвета на задна страна
40-ка фуего земавме пред некоја недела за спална смарт 11,12000 беше обичен 9100.со хепи картичка. Овој е поголем изгледа.
Мене во Диоптра во сити мол ми дадоа и попуст и ми искочија околу 8000 ( само кафени) . Може и маж ми дека купи Со здравје да со ги носиш
И ние заедно купивме со маж ми, ама он го доби попустот. Т.е пак така некако излезе, неговиот пар 1000-1500 поефтин. Фала.Поубави да си купиш.Од сите можни наочари само овие ми стоеја на ситното лице.
Овие се со 2 години гаранција, јас во амц не видов, а баш денес татко ми ми го спомна. Мојот е 43ка инаку.
@LadyC имaме истo тaквo сецкo oд Bosch и вo истa црвенa бoјa и oсвен зa сечкaње крoмид зa другo не гo ни упoтребувaм. Инaку, супер е.
Јас имам нутрибулет али е зезнат пошо мн кашесто прави па ме советуваа да го земам за бебушот као погусти каши ќе вадело. Како работи? Ок е? Уште не сум го пробала