Незнам какви импрееси сакаш да ти кажам освен дека е најдобриот телефон на светот,и најпродаваниот телефон во светот,подобар податок од ова амин. Ова ми е веќе втор ајфон 7 што го имам,и искрено неможам да најдам и кажам лош збор за овој модел на ајфон. Но сепак ако зимаш почекај малце,до крај на годината ке искочи ајфон 8 и цената ке биде падната доста на ајфон 7. П.С Фала по убав да си купиш Како може да се иста цена 6с 128гб и ајфон 7 128гб иста цена?Не е само камерата разлика да не се лажеме,многу новости има ајфон 7,побрз процесор,ново хоум копче,подобра задна камера.Не викам дека ајфон 6с е лош таман работа,ама неможе да се исти 6с и 7 моделите тоа е факт.
Јас 6с го меркам. Договорот ми истекува до крај на годината и сакам да го земам тогаш. Дали ќе го има зашто ќе искочи нов не знам,ако не 6с тогаш 7ца ќе е. Баш тоа ме интересираше, јас сум корисник на Самсунг и ова ќе ми е прв ајфон. Ќе разгледам на гугл подетално,само најважното ме интересира дали се слуша убаво и гласно при говорење, бидејќи братучедками има 5с и не се слуша ич добро, не сакам да го земам а тоа да ме разочара. @ЕденЧлен се надевам ќе ми одговорите. Фала ви.
Јас користам ајфон од пред 10 години,огромно е моето искуство со телефоните(затоа што приватно со тоа работам)нема телефон кој не сум го користел барем на една недела,така да јас досега не сум имал проблем со ниеден телефон на ајфон купен на НОВО,избегнувам да купувам користени ајфони поготово. Но да не идеме многу офф топик и да ја полниме темата,слободно во темата за мобилни пиши па таму ке дискутираме,ако сака некој админ нека ги префли таму оф топик мислењава.
huawei p8 Lite преубаво слика И многу други работи како долен веш гаќи и прслуци, фармерско палтенце,хеланки најк....
Многу сум горда на тоа што скоро цела препаратива ми е органска Исто така и спрејчево од Алверде е единственото кое не ми мириса на јаки треви и лимони, туку баш пријатно. Блузичкиве во Калиопе се намалени на 300 денари. Имам и жолта, ја купив кога беа 500 денари, а планирам да си земам уште некоја, има многу бои. Совршени се за преодот пролет-лето
Благодарам, да си купиш поубави Од Urban Store се, во Сити. 900 денари на некој попуст. И многу се удобни