Biana Shoes - После цело Скопје свртено конечно најдов штикли какви што сакам Ај што не ги купив тушевите светкави на попуст, вака еве омилениот 13ка да си го имам на залиха кога ќе го дотрошам мојот
Правосмукалка, шампон и шампон...Наместо регенератор од авокадо и шеа путер, продавачката и дала(подметнала) на мајка ми шампон, а мајка ми не верувам дека е крива, толку разбира, не користи она Алверде козметика.А, уредно и кажав преку телефон што и како. Ок ајде, бидело што бидело пишете ми ако знаете некој регенератор без силикони, што го има и во другите дрогериии/аптеки, не само во ДМ.
Фала Спреjчето е 2 во 1, фиксатор за шминка и освежувач и матирач (3 во 1 испадна, ама така пишува на декларациjaта ) Не сум користела друг фиксатор па не можам да го споредам. 159 денари е инаку. Од шопингов денес, ja препорачувам и палетана крем руменила од Makeup Revolution. Не за друго, на попуст е 50%, па плус и 20% деновиве, ме чинеше 136 денари
Ели го има јас веќе и путерот, него регенератор немам нов, а стариот ми е при крај, што да правам ќе мора да се снаоѓам.