девојки,патем ако некоја знаете што цвеќе е ова ,мм ми ми го купил ама незнам колку да го наводнувам..
И јас сум и од редовните,срцка е,ги купува не се нејзини само ги декорира сама и ги пордава за ќерките џепарац да дава а они и веле да не ги срами вака . Многу е вредна и мила и секогаш штом имам прилик купувам и зима продава.
оф бе душа мила. Цената им е симболична, само 100денари.Јас па мислев за неа се парите, за лепче.... а ова што да било работата Од каде знаеш дека е така ? Ништо ли не задржува женичката за себе? Јас искрено прв пат сега ја имам видено.... предходно не сум ја видела. Да, многу мила бабичка, душа беше
Секогаш кога ќе ја видам солзи ми доаѓаат. Толку невино суштество, немам зборови како да ја опишам бабичката..
99 e i e bash mauve nijansa @wannaBeMomma broj 12 mat e potpolno ama ima svetki niz nego, interesna nijansa jas po vtor pat go kupuvam.
Si napravivme muabet i mi kaza i i rekov ic da ne slusa kerkite.slobodno neka si prodava ubavo cveke,osobeno navecer po kaficite,za nekoi raspekmezeni sincinja sto e 100 den. da ja iznenadi devojkata. Se nasmea. Redovno zemam od nea kkoga odam natamu i koga ja nacekuvam ti velam i vo zima prodava,sezonsko cveke.