Од кадее? И која им е цената? Цела недела одам им досаѓам на вработените на рекорд, кај соборна, во рамстор и вчера во ситу мол ми кажаа дека немало воопшто да ги добиваат пошо не им се исплатело. Фино лепо си купив голем црвен само за една пригода
@Trxmx од една парфимерија во Грција ги земав (овде живеам) инаку кај нас се 2,60 евра. Подобро јави се директно на Голден роуз за Македонија и прашај ги нив зашто продавачкиве некогаш појма си немаат. Можеш да ги прашаш дали воопшто ќе ги донесат во Мк. Инаку како не се исплати , па мене подобра варијанта ми се маливе карминчиња , ем побрзо ќе ги потрошиш и можеш да ги носиш наскаде без да ти сметаат. И јас денес ги барав низ 5-6 парфимерии , некои првпат слушаа , некои викаа ги немаат уште , и во последната да влезам ги најдов. Само од маливе ги немаше сите нијанси , имаше порачано жената 7-8 само сега за сега. Кај нас има можност да порачам и од страната на Голден Роуз за Гр ама не ми се даваше 5 евра за поштарина и така да ќе чекам и останатите да ги донесат од понеделник.
Не користам други бои освен нудс кремасти розеви. А на маливе им се радувам бидејќи можам да купам различни бои и да пробам како ќе ми стојат, да експериментирам малку па ако ми се допаѓа некој да купам голем. Не сум баш по црвено вака ептен ми иде со фустан па ај Извини незнаев дека живееш во Гр, мислев од кај нас се Инаку баш и мене ми се поубава варијанта... девојката што работеше ми кажа дека не им се исплатело бидејќи биле премногу мали а слична цена и немало поента, кој ќе ги купувал
Моник, од Биана продавница (ама држат и од оваа фирма Fratelli), во Штип. Не знам дали и другите Биана продавници имаат од истава фирма.
^ Претпоставувам marshmallows не се од тука. Неможам по маркетиве нигде да најдам или да барам на друго место?
Не се. Од странција се. Барав чисто од белите и таму, ама никаде немаше. ( не успеав да најдам) Само мешани најдов. Во Кам имаше, ама поситни беа. Овие се од крупните