95 денари се маливе, иначе сите бои што ги има во малите паковања ги донеле и во големи. Има едно 6 7 нови бои
Феминки, прашањево не ми е за темава но незнам каде да го поставам. Дали знаете освен во Џамбо каде можам да купам балони во форма на бројка или некој друг роденденски балон и по колку се?
Модава не ја разбирам. Остарев изгледа скроз. Со здравје да си ги носиш! Ако може слика во модни критики, многу ме интересира комбинацијата. Он: крастајци и патлиџани.
Од Грција ми се мене, поклон, а кај нас ги има во Скопје во Сити Мол во BUZZ, но моделот со машна и се околу 5000
Видов дека си пишала одкако и вратив на другата феминка инаку ќе ве ставев во заеднички одговор. Инаку ќе објавам слика кога ќе ги носам, обавезно и ќе те тагнам посебно за да видиш А за комбинирање најубаво е спортски да се носат со тренерчиња, хеланки и едноставна маичка. Или фармерки и маичка обична. Ништо комплицирано
Dva okrugli carsavi za novata masa koja uste ne e doma, ama ke dojde. 6 cinii , dlabok za da odgovaraat so carsafite, sisenca za ocet i zejtin, plasticno za limunce i zacin za riba i mexicki lut sos . Spanski servis racno crtan za mexicka hrana. Kanam gosti na mexicka vecera pa se opremuvam poleka.
Јас гледав некои такви розевки во ГТЦ 1500 ден. во излог беа, е сега дали Поларис или Адамс Шуз, не ми текнува, важно во тој ред беше. (помеѓу Манго и Биана Трејд) Spoiler: А имаш и Престиж Шуз варијанти.
Фалаа ти утре идам во поход да барам ако не најдам пак со шминки ќе завршам (си се тешам така, да не било за џабе искачањето и шетањето)