Во Office Shoes гледав имаше папучки пуфкави, гледаш убаво ме потсети феминката погоре. Околу 1500 мислам дека беа во сити мол. Провери и таму
Нескафе со подарок - чаша , некои грицки , анатомски кондурки за младата дама и комплетче тренерчиња на кратки за младиот господин .
Сити Мол има на последниот кат со детски продавници,има штанд со балони,а исто имаш и во Веро Центар по подвижните скали кога се качуваш од лева страна,имаш и во Рамстор Центар до штандовите што е со уметнички слики,мислам и во Капитол има кога влегуваш од десна страна
crazylady, го купив во Брисел, во специјализирана продавница за таписерии. Јас мислев како чантичка да го носам за излегување, може во право си, несесер е
Период ми е ова со алиекспрес, ќе ми помине вајда пред да го купам цел Spoiler Ако некој не ме знае ќе мисли дека иам 10 години, а не олкава крава, ама па не можев да одолеам за тие пари
Некни бежичните, а денес со жица..да не ги изгубам И блутут звучник, барем издржлив делува, а и звукот му е ок за тие пари