@ada21 во гтц, Адесо се вика. До Поларис и биана едно малечко, 1000 денари @Luna91 од Теранова ама маичка е, 300 ден. Имаше исти фустанчиња, сите беа по 700. Ама мене не ми личеа
@lovemme од каде е и колку пари третманот за трепки? Некни ѕирнав во DM немаше, имаше само за нокти. И дали само ги згуснува, или и ги издолжува трепките? Јас имам природно многу долги, густи и извиткани трепки, до веѓите ми допираат, ама што знам, сакам да пробам да видам што ефект би имало на мене
*драматично паѓа у несвест* Другар ми се нервира дека хроното му убивало канцелариска атмосфера. Дм слизнат, прееска ќе ми го украдеа. Ќе тепам! И хроно и све у пм.
@Anie93 Добра е, нема некоја разлика во оваа и таа од Нивеа, но сепак намената им е една не очекував кој знае што да ми направи на лицето. @MagsDestiny Би рекла повеќе е за издолжување, и ако претходно се мачев по пола саат да ги кренам трепките со серумов после 5-6 слоеви ми се баш такви ко што ги сакам. Можеби е добар и за згуснување, и најмалата трепка ја "фаќа".