Конечно си најдов широка, светла, тенка, демек тексас кошула по мерак. Фарбите се жишка махагони црвена, да си се вратам на старо. (плус црна ружа промоција, ово оно) Сетот за контурирање е таков непознат, чисто црн, од Мк производство, ама убаво делува на кожа и не е светкав ко од блицот. И стапчиња за уши, гачице, прслуци... небитно да сликам.
Тенкс. Мега Фешн, под зграда ми се одма и во последно време нема што не ми е од таму. Имаат и големи попусти, од кај и да си, ако има во твојот град, намини си, сигурно ќе најдеш по нешто останато. Јас оваа така подзабутана ја ископав. Почнав да звучам ко една напорна порано Пренди што ги рекламраше.
Мм кога беше на службен пат во Битола го купи. Не знам од каде точно да ти кажам, а цена мислам дека спомна околу 800 ден. Мора да има и во Скопје некаде низ продавнициве.
Со здравје да си ги користиш. Првата од каде е и колку пари, и дали ја имаше на црвено (и тоа црвена нијанса баш како што е втората)?
@smooch , @MagsDestiny ви благодарам,ташните се купени во Италија,имаше избор на бои,по 15 евра беа на попуст..