Ако сметаш дека не вреди за парите, не го купувај. Нема потреба да ми одговараш толку иронично и да ставаш .
Ши путер сакаш? Има и во ДМ органски. Добро не е козметички, ама ако јас се прашувам ро варијанта ми е поверодостојна, отколку крема. Овој и се јаде колку што видов. Ќе искочам после ќе видам колку беше ако сакаш. Нешто не си ја сфатила како што треба изгледа. Она колку што сфатив за своите што ги купила збори.
Не збори за своите. Ме цитираше мене, добро ја сфатив. Инаку имам сретнато по интернетов уште еден Shea Butter не знам од кого беше околу 700-800 денари е 50 мл. Затоа овој си го купив од 350 ден. Се надевам ќе има ефект
Ајде те молам види колку пари е и колкава количина. За егземата на раце ми помага, а го користам и за усни и лакти. Би шлапала и на стапала кога ќе купам од поефтиниот. Овој што го имам е одличен, ама па ако е и другиот чист, мислам дека нема да има голема разлика. И да има, би било ко разлика помеѓу поквалитетно и помалку квалитетно маслиново, на пример. А за мачканици е, па ќе си има секако ефект. Инаку и ова моето не е од кремите, 100% чист ши путер е, па претпоставувам може и да се јаде. Ама едно лажиче 400+ денари те фаќа. Spoiler За моите зборував, купив две од L'Occitane. Минијатурни се, 10 милилитри за 400+ денари, двете ме чинеа околу 900. Појма немав дека има поефтин, а барав подолго време. Убаво ти се заблагодарив за информацијата и кажав дека одма ќе нарачам таков ко твојот. Фејспалмовите беа за парите што ги потрошив на моите. Се надевам се разбравме. Фала уште еднаш.
Spoiler За моите зборував, купив две од L'Occitane. Минијатурни се, 10 милилитри за 400+ денари, двете ме чинеа околу 900. Појма немав дека има поефтин, а барав подолго време. Убаво ти се заблагодарив за информацијата и кажав дека одма ќе нарачам таков ко твојот. Фејспалмовите беа за парите што ги потрошив на моите. Се надевам се разбравме. Фала уште еднаш. Леле извини стварно, погрешно сфатив. Сега се разбравме
Пижамите од теранова,иначе беа феноменални 1.100 ден,со намаление на 299 ден имаше во сива боја и бела,а блузата 200 ден од истата продавница.