Мама, поевтино ти се исплати да си купиш овес во КАМ - 30 денари, мислам дека е пола кило или кило. И д му додадеш вкус ако сакаш. Економски исплатлив совет
Абе знам ,ама знаеш овој шарен,со ванила,Dr.Oetker,рог ќе ми порасне кога ќе го изедам Гледам и се чудам,колку само привлекува амбалажата
Опасен маркетинг, хаха. Инаку дм купува овес од КАМ и го комбинира со протеин. Превкусно изгледа и е. Башка протеинов има мирис и вкус на ванила. Ако ти е за долгорочни стази, би ти препорачала така. Ако ти еднаш до два пати, напрај си го ќефот. Хехе
Да, не идеме офтопик. Само да те поздравам и да ти кажам дека сум и јас иста. И страшно ме привлекува опасен маркетинг. Али, што... Еднаш се живее
Мој предлог е кило овес, паковање гранола, суво грозје или друго сушено овошје и си го мешаш во онакво за сладолед. Ем ефтино, ем кога го јадиш е совршено.
Ubav saboten shoping... Posebno ubavo stoi crnoto fustance so lila cvetcinja. I dolniot vesh e fantazija
Od Mango go zedov. Preubavo e, dovolno leprshavo i dovolno prepieno na telo. Vo dekolteto e otvoreno dosta, ama sepak e diskretno
Маичка-Стружанка 190денари,премногу удобна и убаво стои . Пижамки - Стружанка 190денари памучни, лесни . Папучките од локален пазар блиску до местото каде живеам - 200денари .