Ваква кола ( малку е постара бидејќи не ни е за приватна употреба ) Потраен дезодоранс не сум користела до сега . Без проблем трае 24 часа , барем кај мене е така . Искрено , се покајав што го купив пак . Првиот пат кога го зедов убаво мирисаше , но сега дали се презаситив од мирисот .. воопшто не ми се допаѓа . Ова ми е подарок . Ќе видиме како ќе се покаже . Вака убаво мириса Слични на овие ( ме мрзеше да ги вадам од шкаф , малата ќе ги смачка ако ги види , па морам да ги кријам ) Овесните се поклон од мајка
Од Струга незнам како се вика продавницата се наоѓа наспроти автобуската ( селска ) Малите 3500 ден а големиот 12.000. Има многу голем избор и цените им се топ.
Оваа беше 4850 ден., мислам дека таа и е редовна цена, не е на попуст. Има неколку слични модели, позаоблени или повисоки нагоре. На попуст се некои понекласични модели.
Последни тракатанци купени од Бугарија за накај дома, сапунчињата се за подарок, кафето е преубаво и незнам дали го има кај нас.
Мешево расте, веќе не го збира во алиштата. Ќе треба да почекам до друго зимо за капутчето. Ама меракот беше голем