Надвор од темата, но забележав дека во секоја тема пишуваш латиница, придржувај се според правилата на форумот, пишувај кирилица.
mi se cini deka 10 pati odgovoriv na ova vo privatna poraka.na kompjuter so star microsoft sistem ne mozam da instaliram odredeni programi vklucuvajki i makedonski font. od telefon nekogas koga se uklucuvam si pisuvam kirilica
Малку е офтопик но да ти ги препорачам нареден пат да ги пробаш http://www.visionpros.com/site/vp-sca/Product-Images/AIROPTHG_1_AirOptix-Plus-HydraGlyde.jpg овие леќи, би требало да ги има на ибеј. Мене ми се многу подобри некако почисто се гледа, полесни се за носење и ми рекоа дека може да се носат и до 3 дена.
Цело Скопје го превртев за да најдам планерче и нигде нема, незнаете колку сум среќна што го најдов ова во Страдивариус во Грција
И да ти кажам не си згрешила. Јас плава сум и ја користам таа измеѓу бело и сиво нијанса 19ка (најдобра ми е таа боја да ми прелива на сиво косата, бисерно бела) Е сега незнам за темните бои јас сум и природно плава па ми фаќа. А за темна мислам дека без проблем ќе ти фати. И јас сум ги пробала сите но оваа ми испадна најдобра, најубаво ми фати и баш таа нијанса што ја сакам а не на жолто и како изгорена да ми гледа косата. А и ми го "испржија" скалпот на главата од тоа што се јаки. Така да, најмногу ми одговараат понежни фарби со не толку јак хидроген а оваа е една од најдобрите. Што е стварно чудо кога ќе фати убаво за тие пари.