Мислам дека пред 8 март беше така 1520 денари инаку редовна беше 1790 денари , сестрами го имаше една недела пред мене купено по таа цена ама како и да е епилаторчето се си е во ред само овие по продажните места не се во ред што си играат со цените
Од вчера - Блузичка - 350денари на попуст од Collezione - Рамстор Мол (премногу сум заљубена во неа) Чорапи - 105денари - Сара фешн Рамстор Мол (не на попуст) Хулахопки - од 270на 216 денари Сара фешн нас. Драчево (претходно купени)
@Zaljubena26 од каде цикламата палто и колку? @EMoonlight лилавиот капут од ЊуЈоркер колку го зема? Многу се убави и да си ги изнаносите.
Лично не ми е битна цената кога купувам вакви работи. Само што не можеш со ова на интима,пак ќе идам на депилација ама не плаќам 300 ден. Инаку се мислев и за црниот што беше 2899 само што таму плаќаш за пластика за масажа и торбичка, не игра голема улога тоа.
Од бутик Прчла, на раскрсница кај Соборна, 2300 ден. е. Инаку не е баш циклама туку црвен е, не е добро доловена бојата.
Редовната цена е 185 ден., го земав на 20% попуст, околу 150 му доаѓа. Го пробав само на рака и ми се гледа како повеќе од добар. Еве слика, иако во живо многу поубаво изгледа.