Бутик Еми, Гтц 2 спрат, 1300 ден. За жал едно беше и сум ги чекала сабајле во 10 да отворат да не ми го продадат Имаше и други слични на ова, можеш на фб да ги побараш.
Џој од го најдов случајно на фб од некоја рандом продавница Ивери од Прилеп ли појма немам ситна пара 600 денари. Само да знаеш се разочарав кога ми го донесоа пошто е краток, буквално cropped е што за стар човек како мене е разочарувачки, сакам половината покриена да ми биде. Ќе го видиш за кратко во модни критики, среќа со фармерки со висок струк (ала баба) супер изгледа само раце у вис да не креваш и немаш гајле, иначе со обични фармерки како да ти кажам-мода од 83 со голите стомаци. Генерално штосен е скроз и е блузон а не џемпер што уште дополнително ме разочара зашто на сликата изгледаше како џемпер. Како и да е да не го хејтам, ми се свиѓа иако ќе ме ограничува да го носам само со определен вид фармерки и панталони.
Беше, ама почнале да се занесуваат со цените. Баш погледнав и мислев да не сум видела по грешка (да не била цената за друг производ). Ти 155 го зема така?