@Annath дезодорансот за под пазуви е? Како антиперспирант? Како си задоволна, ако го проба? Порано и во Битола имавме Lush, прекрасно мирисаше се ама помал асортиман имаа. Претпоставувам достава имаат и до други градови.
На штандот на Lush во Сити Мол. Имаат и веб страна со достава (бесплатна со нарачки над 1000 денари). Дезодоранс, не е баш антиперспирант, не спречува потење. На тревки мириса, пачули конкретно, јако е, ама убаво. Денес првпат ставив. Ми се допаѓа што мириса дискретно, не доминира над парфемот (како што е некогаш случај со некои стикови и антиперспиранти). Јас во принцип не сакам вакви мириси, ама ова ми одговара. Исто ми се допаѓа тоа што не замирисува лошо како повеќето стикови после неколку часа од нанесувањето, т.е нема никаков мирис колку и да потиш. Знаеш на каков мирис мислам. Барав нешто вакво, слично на кристалниот камен, оти од него бев најзадоволна, ама разбрав дека сепак е алуминиумова сол, и сакав да го заменам. Понатака ќе видиме како ќе се покаже, засега е ок. Цела бања ми мириса на шампониве и деодорансов иако се во лимени кутии затворени.
@Annath фала за одговорот, баш ќе разгледам сега на сајтот. Многу често ми се затнуваат жлездите од антиперспирантите, морам да пробам вакво нешто.
Од бит пазар,случајно ги видов,накај полицијата кога одиш од десна страна,едно дуќанче,имаше доста избор,по броеви се,250 денари
Не знам душо, во агенција едно викаат, други друго. Ефтина беше картата ако ништо друго ќе се прошетам покрај море.