Долги се до над колена на акција ги видов има многу па му ја летнав вчера во Куманово од бутик Батерфлај ги купив , црвениот е 550 ден , а окер е 350 ден , иста должина и преубава волница мека што не чеша и пецка ..
Ej toa sum zaboravila da pisam, od drzavna bolnica glavniot vlez kova se simnuvas nadole, na stesnuvanjeto na ulicata so stubcinja vo barakice od crvena cigla
Овие со корнет и доадтоци се 60ден. Редовна цена се 40ден и има едни помали 30ден.Се наоѓаат под Државна боница од страната на поранешна копирница Тони малку погоре од неа.https://www.facebook.com/DonutFactory10/
Да не излезам, да не се вратам со глупости. Никсот е иначе копија т.е. тестер пишува на него, па за 200 ден. ми го даде пријателка на мајка ми. Боја, мирис и покривност - бонбона... ама како се гужва после на уста и ствара ко линиички и топчиња, ау! Може е дека не ставив лабело и го измешав со друг, али ако е ваков, не се лажете по цената ако начекате.
Лето 2018 е обезбедено. Припремите може да почнат. За почеток-да се ослабне Искористете ги попустите!!
Дали ти се допаѓаат путерчињата за тело од Алверде? Цел месец се мислам дали да ги земам, многу им е слатко пакувањето, уште да се добри - полн погодок.
тој од лаванда мириса најлошо Некако на ментол дури. останатите два се од смоква и смоква-портокал тие се со слаткаст шеќерен мирис.Текстурата им цврста не баш воденикави како други лосиони.Ја искрено не би купила пак инаку пакувањето им е ептен убаво