Dust, баш вчера гледав JBL слушалки ама не се осмелив да ги земам, а ми требаат нови, многу сум специфична за квалитет на звук. Како си задоволна, како се во споредба со Филипс или Сони по квалитет и чистина на звук? Тенкс
И јас сум специфична ама околу формата Сите ми сметаат во уши или ми паѓаат Добар звук вадат, секако зависи многу и од телефонот (што и да е на што ќе ги приклучиш, конкретно кај мене S7 edge) Чист, јасен звук..јас имав бели вакви до вчера, кога ги изгубив па само овие ми беа во глава да ги купам Оние на сони што ги има во неколку бои не ми вадат вака добар звук, а згора на се жициве на јбл се доста потрајни..душа им извадив и единствени се на кои не им зезнав нешто, да ги искинам на пример Многу зависи кои сони сепак... Со Филипс не можам да ти споредам, не памтам да сум користела. Ги испофалив, следните ќе барам гратис да ми ги дадат
Да да, пена е, за сува и чувствителна кожа. Ја употребив само еднаш и супер ми се виде. Не ми го суши лицето, што е најбитно, и многу убаво мириса.