Од Куманово се од Семи шус, 1800. Во Скопје никаде не успеав да најдам вака црни на помала штикла. Ако сакаш на повисока штикла имаш доста избор во Џани џани, х-цес на бит пазар, престиж во к.вода, скоро секаде има на повисока штикла @butterflysk извини сега гледам, шампоните беа намалени само во понеделникот во Тинекс, а градникот е на Тамара од Сара фешн.
И мене штиклата ми е проблем т.с. и јас барам на пониска штикла, а секаде низ Скопјево има само со висока. Фала на одговорот
Шеа путер и ванила, примамлива комбинација Дали одговара за сува кожа и дали се чувствува мирисот на ванила?
Мирисот е рај. Ставив на рака само малку и одма ме осетија по дома, кој и да мирисна се заљуби Инаку на декларацијата пишува дека е за сува кожа, а на пакувањето за сите типови кожа. Јас го земав со намера за овој период, дека кожава дехидрирана Го пофалија членките во темата "Нега за тело", ќе видиме како ќе се покаже. Од тоа што ставив на рака, супер делуваше формулата. На акција во Зегин за 155ден, имаше неколку видови, ама овој мирис беше нај
Имам од поќе онлајн продавници на алиекспрес земено, 100ка се како моите со 36 цефки. Само барај gel pens/ pens и одма ќе ги најдиш. Имаш со 12/ 24/ 36 и само од една продавница со 48 цефки.