Од каде го имаш земено сапунов од козјо млеко? Јас купувам еден од тинекс ама нешто не ми е убав во последно време,,а друг немам забележано
Го земав од Бисер од една продавница за здрава храна во близина на Стружанка околу 90 денари. Ама или јас многу очекувам од сапун или овој не треба тоа да го прави ама не ми го изми лицето убаво, цела шминка ми остана.
Јас ја земав на 70%. Има интересни ташни веќе скоро и се е распродадено. Ама вреди да отидеш ништо не губиш. Се наоѓа
Прозиводите на Балеа освен во дм може и на др место да се купат нели?И каде ги има?Колку пари се отприлика маските за лице и лосионите за тело?
Од овие козјо млеко го користев тој од Тинекс и еден друг органски од Дм незз како се викаше и двата апсолутно ништо не вадат од лице,посебно Ревлонот нема шанси. Китен бев вчера во Карписа ама некако све едни исти модели и здосадени ми се веќе. Маските за лице на Балеа тие за два пати мало пакување се околу 50 денари,лосионите за тело најскапите до кај 250 денари за 400мл,малите 200 мл околу 100 денари. Spoiler Не ми работи мајмунов на тастатурата има друго чаре за тагнување