Ништо нема да ми одговара ,моето лице е премногу суво ,а во последно време почнав мн да се нафрлам си викам кога бев во пубертет средно немав мозолчиња сега дури. Затоа барам некоја крема за сува кожа што ке ја прави мека и мазна и за мозолчиња за смирување Сепак фала ти
Да од колор тренд е и сум мн задоволна , од ванила е моето има добар мирис и остава нежна боичка и ми ги прави меки усните
Се извинувам за оф топик. Пробај ја од Клиник Dramatically different moisturizing lotion, ја има и во 15 мл пакување во дрогериите низ Скопје, за некои 600 ден. Ептен е добра за сува кожа, реално помага.
Фалааа ќе пробам едит додека бев на едно место на пракса ја имам пробано кремава навистина е мн убава
Имаш и за сува ваква. Мислам да розе беше. Сестра ми ја користеше и задоволна беше. За сува пробај и еуцерин пх5 .
Зошто?? Исушени да не се?? Врати ги ако да, рекламирај, со фискална обавезно, сум враќала и кармини и римели
каснам со одговор.Еве сега го пијам.Убав е,од јаболко е .Малце има некоја нота на ванила (повеќе мириса така) што послабо ми се допаѓа тоа.
За жал не. Едно време вршеа, ама пишува на фб дека веќе не вршат онлајн продажба. На фб се потпишани на латиница Butik Biljana.