Спрејче од Victoria's secret - love spell, мириса апсолутно како и името, љубовно магиски. Книга за роденденот на Иван, за мене Малиот принц. Фустанче и чевличиња од Peecock, на попуст. Ташниче од Еуроазија, од тексас.
Денес си купив многу работи се облеков од главе до пете:Блуза,панталони тричетврти,чанте,патики,јадранки,патенти за коса,венче,лак,млеко за тело,крем,преслатки обетки се заљубив на прв поглед и лабело(rosal lip balm)
Ова за моја Мила, за мене зелен лотус фустан, 2 мајци, една сукња, едни кратки тексас шорцеви, кошула со чипка, крем јакничка..
преубави и преслатки мали обетчиња во форма на машнишки со цирконче едно на средината и тоа си купив црвени бели плави и розеви
гел за целулит-само за стомак од Бршлен кутија од Сева(нешто како кутија за накит) наливен парфем Ангели и Демони темпо колачиња вива сокче геврече
1.Парфем Spoiler 2.Мини фустан Spoiler Без каишот 3.Штикли Spoiler Во втор ред последните 4.Кошула Свилена,проѕирна,прљаво-бела. 5.Ташна Spoiler Скоро иста,само мојата има плус две џепчиња напред 6.Сенки Spoiler 7.Шорц тиркизно-зелен. 8.Две маички-кајсија боја и тиркизна. 9.Балетанки гумени.Крем со голем цвет напред. 10.Корсет бело-плаво-розев. 11.Еден тон бижутерија. 12.Градник Spoiler И сега сум среќна
КАФЕНА ТАШНИЧКА, КАФЕНИ ШТИКЛИЧКИ, СУКЊА СО ВИСОК СТРУК, КОРСЕТЧЕ....И ТОА МИСЛАМ ДЕКА БЕШЕ ПОСЛЕДНО...хмммм
Човек поарно да не излегува од дома кога има попусти секаде. Секој ден наоѓам по некоја ситница и си викам - е добро де, евтино е Една кремасто - кафена маица на прерамки, ама прерамките се превртени, доста е лежерна, таман за лето, каивче одозгора или да ја збрцам во панталона и хајт. И еден лак за нокти, корално портокалов/розев/црвен не знам да ја одредам бојата - ко фустанот на Старфиш е Веќе се замислувам со маицава у лежерен стил, и лаков на нозе и на раце....мх мх кога ќе се шљапосам, ќе видите сите каква ќе бидам џоа вакво!