@bella.s ти каде живееш? Ми се чини те имам читано дека си во Италија (извини ако сум грешка ) ако си таму можеш со @Biodevojka да се консултираш. Јас овде во Грција ја земав од една една продавница во мојов град кај што продаваат био козметика ова на сликата е пудра за масна кожа , да и дадам шанса и на неа Едит- ја има на сајтов исто така https://www.ecco-verde.com/sobio-etic/make-up-by-sobio-etic планирав од овде да ја земам зошто беше многу поевтина, ама не ми се чекаше
Во Италија да, знам дека ја има и овде ама во околината уште немам видено од таа линија..а баш читам убави рецензии за нив..ќе проверам и јас по некој сајт..благодарам
Удобни се сандалите? Ги гледав и јас ама незнаев дали се лесни за одење а моментално само онлајн има број за мене.
@bella.s да , види и на странава испорачуваат и во Италија. Има доста производи на bio etic @Rose96 да лесни се и удобни. Јас исто така на ризик ги порачав - слабо бројчиња имаше само 37 и 39 имаше останато (мене ми беше страв да не е плутата тешка ама не, супер се. Исто многу убаво стојат на нога. Многу се мислев дали темно сини да земам или бели на крај за белите се одлучив
Нема место за сомневање. Јас погрешив,побарав помош од Реин и таа среди се како што треба. Се извинувам за грешката.