Незнам мене ми ептен безвеза За џабе фрлање пари..Демек електро стимулатор на мускулите а ептен малку пецка и на најјако кога ќе се ставе..Страната што лежи на стомакот е силикон, после неколку ставања не лепи..Пишува дека треба да се менуваат навиките од силикон, резервни нема со него а каде ќе најдиш други. Тој на топ шоп може е подобар ама не беше достапен и затоа ова го порачав..Ако го има тој повторно пробај го ова џабе ќе го купуваш..
Баш денес читав во соодветната тема за ова. Една членка била задоволна. Како си ти задоволна од ова? Да знам дали да го купам воопшто.
Вчера го купив, само еднаш го пробав и освен што забите ги осеќам ептен чисти друго не можам да кажам. Ако не ти се брза ќе споделам за недела, две дали воопшто има некаков резултат ама од тоа што читав на интернет за месец дава резултати со 3, 4 пати користење неделно.
Скопјанка (автобуска кај Билна) 190денари Пижами памучни, меки и удобни (чешлан памук) Стружанка - 160денари (само долни има во повеќе бои) .
Малку скината кутијата морав да го отворам ме интересираше какво е 409 ден од Дм,ќе ви пишам и јас како сум задоволна
[QUOTE="mssuniquee, post: 4083315, member: 98791" View attachment 433426 Фармеркиве се машки или женски?