@wannaBeMomma повели http://m.asos.com/asos-design/asos-design-crepe-duster-mac/prd/8736778 Јас земав 36-ка, регулар носам тој број облека, и супер ми е. Повеќе ми се свиѓа како стои откопчано, така планирам да го носам. Баш е flowy, преубаво е Нарачај си твој број регулар што носиш
Дали и небесно плавиот/тиркизен шампон со глина е на попуст во Дм за 139? Претпоставувам од таму ти е земен и овој
Од Зегин ми е земен, ја немам сретнато во ДМ таа линија против првут. Акцијата во ДМ не ја приметив, ама ако има нагласено дека важи за повеќе видови би требало да е вклучен и тој, не сум проверила.
За подарок, имам три првачиња, две поблиски девојчиња и едно подалечно момче, несесерот е за него внатре со дрвени боички, фломастери, моливче, гумичка и ножички, севкупно околу 2000 денари
Која gamarde крема е таа? Ме потсети да се вратам на стара љубов Ептен ми одговараа, само потсети ме еурофарм ли ги држеа?
Некој хидратантен флуид, за нормална до комбинирана кожа. Не знам каков е, прв пат го купувам. Инаку од Еурофарм го зедов ама не се сеќавам на цената. Некаде околу 1000-1200 денари отприлика. Стварно не се сеќавам.
Само да ти кажам многу лошо стојат кога ќе се намократ, тоа доле се лепи и дига нагоре, мм не престана да ми збори што сум ги купила, за догодина планирам да ги преправам , ќе го сечам тоа доле