Да на попуст е. Пудрата е 252 ден Карминот е 112 ден Коректорот е исто како пудрата HD и е 176 ден *цениве се со попуст. 50% се намалени дел од производите на мур , тука спаѓаат оние производи кои се одамна на пазарот а поновите се со 20%. Во Охрид 50% имаа попуст и оштетените палети со изронати сенки па затоа внимавајте.
Леле се стопивбашка морнарски стил,моето второ јас Сакаш да ми ги купиш,јас ајвар и бурек ќе ти пратам,ако сакаш и џем
Колку пари е од адам левин блузата? Имам слична розева маичка од ланската летна колекција и уште не ми е облечена, забременив се породив се поправив и сега ми е мала
Ке се замешам јас, ако е истата што ја имам видено Кмарт околу $7 на попуст беше сега баш. Ама кроп топ е.
Со драга воља би ти купила,нема проблем,но вчера повторно се вратив да проверам дали има бројче за @emkaemka ,ништо немаше останато,се однеле
Лелеее ,навистина во каталогот ги има до 41,сега и јас проверив,а на листот горе кај што стоеше цената пишуваше од 36-40број..
Можно е оти тука под каталогот онланјн пишува дека не значело ако одредени ствари боја и број имало у каталог ќе имало и на штандот. Дека не се што истакнувале у каталог го имало во продавница под точен број боја итн..
И мантилче зел ама црно, ко на @TutiFuti нема 41 во Германија емке, а и он се враќа крај на ноември ќе се изначекаш
Да сега ја видов на кмарт веб страната, и регуларна цена не е скапа $9.99 ама кроп топ е да, неговите алишта и онака за цел size се по мали во споредба со други, ова кратково на керка ми можам да и го купам за мене не фала