@koritsaki може комотно дома да отвори Лаш продавница Он топик: Каишот не знаев како да го наместам и испадна вака
Преубави се штета што се од приштина ...не идам натака ,јас мислев од Ск ги имаш земено. Сепак фала ...може ќе ги најдам тука
Розе многу е битен материјалот на овие чизми за да не се лизгаат иако при движење секако се изместуваат неможе постојано на нога да бидат залепени. Овие се повисоки од обичните мене ми се до бутот (висока сум 170) па таму како поширок дел од телото треба поубаво да пасуваат.Исто така на горниот дел со силикон се обложени за подобра стабилност така да може и тоа ќе врши работа. Ми се свиѓа идејата на членката погоре за теснење, иако никад не би ми паднало на памет, ама што да не чевлар се може да направи. П.с Имај у предвид дека се имам здебелено 6 кила у последниве неколку години, така да веќе не сум репер за слаб човек. Во прилог брзинска слика колку за претстава какви се. Иначе ми делуваат удобни. Рефке овие ми се за роденден сега во ноември си ја чекаат датата за прослава, ако во меѓу време напраам некоја комбинација ќе биде постирана.
Паметно потрошени пари. Имав ист, ист, но минатата година ми влегоа во стан додека бев на факс, ми го украдоа, не само тоа и многу друѓи работи, но лаптопот сеуште не ми е преболен !