Денес го купив, не знам како се вика продавницата, во пролазот кај Шевињон е. Ја сосема случано пројдов од таму пошо малце забутана е.
Sto znam ok e, go nemam dolgo vreme za da kazam dali pocrnuva za brzo kako I sekoja bizuterija, ali vaka mi se svigja imaat interesni raboti za pristupacni ceni I sto e najbitno umeren e I ne deluva kako pazarska biziterija.
19.80 евра течната , 16.50 камената пумпицата 3 евра , спрејчето fix + го даваат бесплатно над 30 евра ако купиш нешто
@koritsaki пудрата ја имаш и претходно користено? Ако да, каква е покривноста и дали е за мрсна кожа? Он топик
@Yowannty да , ги имам користено и двете , сега ги земав во различни нијанси само и течната и камената се за масна кожа средна е покривноста , а и да ставиш повеќе нема да изгледа лицето пренатрупано со пудра. Камената ми е идеална со оваа пудра , не е мн покривна ама го држи мат лицето со саати
Алиекспрес. Топчињата 3.24 евра, дедомразовците 3.41 со фри шипинг... ама гледам сега дедомразовците 8.5 ги направиле и 3 и нешто евра шипинг