Јас со моево огромно чело и линии по него, презадоволна сум. Сега, не е како боцкање, не ни очекував, ама е многу подобро ако споредам со се' останато што сум користела. Како за drugstore воопшто не е ефтина околу 1000 денари е, ама мене ми се исплати, три месеци ќе ме фати едно паковање. Да ја дотрошам ноќната, оваа ја имам па ќе ја земам ноќната хилауронска.
@Sexybaby86 се шалиме, кажувај ни ти и други работиПа и да земаш процент, битно квалитетни работи посочувашНа мм вчера, откако ста вив од кремата, пола саат му кажував колку е убаваСе гледа од првото ставање @CameliaMiller е имам и автопат, море се си имамЕте и таа ќе ја ставам во списокот
Еве ќе ви кажам за поскапа варијанта, кремите на Клиник и серум Есте Лаудер, ама тоа еднаш годишно, за частење
@eli25 не, @wannaBeMomma за четка за фенирање ја прелажав, ама и јас си купив Туку ти мене за сетот ме прелажа, чекам плата денес и мој ќе биде
Море тргнав и јас четки да гледам, завршив со ова во кошничка.... само скромни 9 000 уште се мислам го сакам, амааааааа не знам дали пари ми се даваат
@CameliaMiller ако ти е за виткање само, сигурно е супер ова. Мене баш за фенирање ми требаше, ама благо ми ја подвиткува во долниот дел, ма баш како од салон Побарај ја сликата на @wannaBeMomma во темава од фен четката, истата ја имам и јас и супер е
Ова е она што вовлекува прамен и кога пушташ прави локна? Ако е се работи за тоа немам ваш добро мислење. Работев во фризерски салон и му кажувам на газдата за ова и ми кажува кога бил на некој семинар и случано отишол да си купи нов алат за работа и го видел ова чудо и одма го пробал на жена му на лице место и не е задовлен воопшто ја плетка косата не прави убава локна се гужва и ја заплеткува во самиот апарат. Зтоа е негово искуство па сега не знам ако го зимаш сподели искуство