Катастрофа е, и јас се водев според критиките ама ме разочара. Ја дадов на другарка ми и таа се пожали.
Jas go barav toj shto mi go preporacuva bubace ama go nemashe pa zemav na wet 'n wild pa se nadevam deka e dobar
Јас имам акни на рамења,ги користев сапунот и кремата,но ми помина само тоа што се исипав од други мастчиња,постарите акни и флеки ми останаа плус кожата многу ми ја исушија и на рацете па се лупев како да не сум бањана 1 месец,можеби кај тебе добро ќе се покажат
Тоа од Катрис е црн кармин кој остава различна розова нијанса кај секој, во зависност од пХ вредноста на усните. Муабетов ми е, дали има друга будала ко мене што се пали на вакви глупости?
Ова како тие кармините во времето на баба ми зелена паковка бел е карминот а кога ќе го ставиш некоја розе црвена боја. Се палам и јас на вакви глупости,со здравје да си ги користиш
Е, така нешто, само овој остава потемна боја. Јас се сеќавам на едни флуросцентно зелени, никогаш немав таков #ТраумаОдДетство И фала, поубав да си купиш