На оние на кои им е потребна постојана помош на имуниот систем или само во периоди на заболувања им го препорачувам dr.wolz immunkomplex сирупот,од колагенот не почуствував некоја разлика ама ветува состојки со нутритивна вредност
Сирупот ми е чиста утка и др не видоа од него разлика или позитивно , џабе пари дадени , дури од коа го испив осетив само малку зголемен апетит ништо друго , За имунитет , и општо плус за уринарни патишта заштита ги препорачувам овие Две ги користам 2 месеца подобривање осеќам мн ( имунитетот ми беше на нула и др проблеми ситни ) Е само апетит отвориа доста
околу 80€ двете не коштаа, ама си земав поголемо пак од едните 120капс за 4 месеци и другите се за месец кога ќе видиш не е мн , само што наеднаш мн пари се дава ама си вреде ..
не викам не , кај секој различно делуваат работите , ама повеќето се незадоволни , а доста го форсират сирупов , од германија ми ги носат капсуливе
@Bubce38 од овие парфеми кој мириса свежо, да не е благ и тежок, и со трајноста како си задоволна, ти благодарам
Ниеден не е свеж Јакички се . Баш зимски Атракшан-от е многу траен За другите два не знам колку се трајни
Да од авон во овој каталог што трае со услов беше 129 денари. А во наредниот е со парфемчето околу 500 мислам.