Се вкупно околу 850.. Рачунај месец и кусур ќе чекаш Многу долго ми се виде.. тие дури и ми пратија формулари за да истражеле каде се пратките. Ме мрзеше да се замарам со тоа и не ги пополнив... денес гледам некои стигнаа..
оф топик ама lookfantastic или beautybay? Мене ми каснат сите нарачки месецов имам и од лукфантастик и од Asos се касни
Бјутибеј.. ми касни и мене од асос ако ти е за утеха ама далеку е мое село, може пешки ги носат по снегов
Ох, сори Даст. Јас прочитав 17ти Јануари. А и така мислев дека ќе ги чекам подолго дури и ги заборавив едно време. И мене ми каснат од Алиекспрес некои маски за телефон, но за жал морав да отворам диспјут. Со здравје да си ги користиш.
Ти препорачувам зелената да ја купиш, преубава е. Мислам дека оваа линија сите се убави и пигментирани сенки.
Дали би можела да ми кажеш отприлика колку чинат сенките и дали има поголемки палети со сенки на Golden Rose со истиот квалитет?
Здравје да имаш, да си купиш што ти душа сака.. И мене маските (од претходниот пост) ми стигнаа касно и диспјутот е веќе затворен а парите ми ги вратија каснеа скоро месец.. Од Асос чекам деновиве да дојде, ако не дојде ќе се жалам на овие во пошта 6 пати им бев, ќе почнеа од врата да ме бркаат Следен пат од лукфантастик ќе порачам..да видам како испорачуваат тие