Да не знаеш до кога ќе трае попустот во Ив Роше? Како мириса парфемчето? И дали од МК ти се купени работите (малце ме збуни Неутрогена гелот)?
Како си задоволна од шампонот? И дали ја прави ептен сива косата, за сивкасто плава е само? Мојата е плава, ама не сива, а не е ни жолта, па не знам дали ке ми одговара за одржување на бојата.
Убав е, баш мириса како на ванила. За трајност не трае кујзнае колку, после 2 часа се губи мирисот. @sorbet не знам до кога им е попустот стварно. Иначе гелчето не го земав од МК, го нема кај нас.
Уште не сум го пробала. Ама девојката што работеше таму имаше плава коса (ама баш како бела боја, смешно објаснив) и она ми рече дека го користела и бил многу добар. Ми рече и дека овој шампон бил најдобар за таа намена(е сега колку е вистина не знам). @La.RagazzaMisteriosa може ли да ми пишеш за каква кожа е пудрата на Есенс и како ќе бидеш задоволна од неа?
Прв пат го земам..еднаш само ставив..не сум голем репер.. Но од еднаш ,бар на мојава коса(медова фарбана) ,сум задоволна..не ми ја измрси косата,не е тежок на влакното и преубаво ми мириса Мислам дека ветува..ама да видам бар месец дена користење
@SuperGirl24 Свеќите ми се закон! За поклон дадов пред некој месец црна (црна орхидеја мислам дека беше) и мирисаше хипнотизирачки, а згора на тоа пораките од страна се дополнителен шарм