Поради тие делови за врзување ми изгледаше како фустан, а џемперчево го видов пред некој ден. Фала во секој случај. П.С. Страната не им е баш ажурна, во продавницата имаат само дел од работите кои ги има на сајтот, затоа и прашав. На сајтот има 100 фустани во во продавница едвај 40.
@Rebecca_R Се извинувам што упаѓам во муабет, но бидејќи прашуваше за фустанче, има такво и исто е во корална боја, 1200 денари, а го има и во црвена и црна боја. Spoiler: Зара Од таков материјал имаш и подолга верзија Spoiler: Зара Има и други дизајни, како ракави со набори, повисоки ролки и сл., во други бои
@Animali Фала на предлозите, ги гледав и јас ама материјалите не ми се допаѓаат. Блузичката е од растеглив материјал, имам веќе таков фустан и ептен убаво стои. Мислев дека во меѓувреме добиле и фустани од таков материјал. Овие фустани се нешто како памучни, ептен се тенки и многу лошо го исцртуваат телото, дури и работ на хулахопките се познава.
@Rebecca_R Тоа да, фустаните се од истиот материјал како тенките нежни џемперчиња и тие како парче за горен дел, оцртуваат ако облечеш не соодветна блуска одоздолу, а фустан оцртува од-до, буквално хулахопки и се, како што рече, затоа и не се нај-нај за носење Т.е комотни се, ама се мислиш цело време и пазиш каква и долна облека да облечеш, и само создаваат некомфорност во тој поглед
Па незнам што точно те интересира,телефончето е ок,камерата е многу добра,и предна и задна,убав дизајн,со голем екран,нема кочење,и такви глупости.Батеријата еве од сабајле од 9 часот до сега ми е 66% со цело време уклучен интернет.Имав на 3-4 дена Ноте 8 на тест,нема споредба со Ноте,и нема споредба со ниеден модел од S серијата на Самсунг,значи S серијата е најака серија на Самсунг.
Оооф сори, јас заборавив како е, 4 години поминаа. Добро е штом имаш,да не требаше по карго да праќам