Маслото за коса на Балеа ич не е за коса што брзо се масти. Супер е вака, ама косата следниот ден е ептен мрсна. Се залетав и јас пред некое време, мислев за оштетени врвови ќе ми биде супер. Само една капка почнав да ставам.
Се мислев дали ова или од јојоба да земам , ама ете ова го земав по малку ќе ставам штом е така , бидејќи и така косата ми е тенка и ќе го нанесувам само на врвовите на косата
Блузичките се од Персин по 150 Обетките се комплет со округлите и се од али експрес. Ги има во сите поголеми маркети еве видео како се прави, има работа малку не е едноставно.
Секако, @Emy867 . Еве го: https://www.asos.com/es/boohoo/vestido-skater-con-bordado-y-escote-corazon-con-manga-abullonada-en-blanco-de-boohoo/prd/11624670?CTARef=Saved Items Title Само да предупредам дека и покрај поставата што ја има, делумно е прозрачно. Величините се стандардни т.е UK8/EU 36 навистина одговара на конфекциска 36-ka. Напоменувам, затоа што сè повеќе брендови ги поместуваат стандардите, за клиентелата да се чувствува подобро во своја кожа (36-ката стана 34-ка, 38-цата стана 36-ка итн.).