Дали е убав и траен парфемот? Не сум помирисала тестерче па затоа и прашувам бидејќи порачувам преку интернет и немам каталог.Благодарам
Морам да се убацам пошто се толку актуелни и сите ги зимаат... Шноливе ги има сегде и се со енормни цени а на Бит Пазар се по 30 ден. помалите и 50 поголеми. Има дури и од оние што низ продавнициве се продаваат како сваровски елементс по цени до небо. Од златните менѓуши исто имам видено и се под 100 ден.
Биокстин водата/лосионот, од каде го зема? И дали после користење дали остава леплив филм на кожата? И цена?+
Блазници - 34 денари Памук - 36 од Кам маркет, на попуст оваа недела Секојдневни влошки - 115денари, исто Кам маркет .
Исто и на али експрес се три шноли за долар и некој цент, златните обетки ги порачав за неполн долар, тука кај нас некои фб страни ги продаваат по 300/400, а шнолите по 200 една.
Остај тоа па и карго да платиш за шнолата 100ден, 300ден една ќе ти испадне Линкче може ли да ми пуштиш од кој селер ги зема од али? фалаа
@Yeeah Многу ми е убав, баш летен парфем. Што вика сестра ми, “мириса на скап парфем”, баш! За траен, не знам да ти кажам, оти јас никогаш не си ги осеќам парфемите на мене Ќе го користам подолго време сигурно,ова е тој мирис што го барам. И лосионов многу е добар, синоќа после туш ставив и уште ми мириса кожата на него. @Lilit Биоксионот е гел пилинг за нерамномерен тен, купен од локална аптека (не во Скопје) 535ден.