Производите им се од 280 до 600 денари. Тоникот конкретно го користам и сум ептен задоволна. Остава лепливо чувство некоја минута, потоа не се чувствува на кожа. Имаат фини производи за океј цена.
Се е на Манго, а купено во Мега Фешн. Црната наметка и блузата (циклама боја) = 300 ден. Кошулата и маичката со риги 210 ден (таа со риги е маичка и од двете страни е отворена, но јас земав поголем број со тоа што малце ќе ги сошијам тие странично и ќе го носам како фустан )
650 еден Ако имаш мали гради и од 250 ќе најдеш, има секакви, јас за жал најголемиот број морав да го земам за да ме собере у градите
Леле сакам и јас . Имаат фб или инста да ги побарам?Ако не колешка ќе праќам да ми купи. Имам неколку пара вакви патичиња и летно време маста им ја вадам. Морам колекцијата да си ја надополнам.
Уље некое за интензивно потемнување. Од маркет еден го земав , имаше екстра попуст. Околу 400 излезе. На ова планирам да му додадам кантарионово,кокосово,орахово уље и течен вит Е. @Antolinaa ќе те разочарам. Последните сребрени ги земав. Има уште по еден пар црни ,ама 36 и 41 бр.