Фала, поубави да си купиш. Кај рампа има еден дуќан на самиот ќош, Red Star се вика, белото е 290, а црното околу 150 мислам беше. Го купив бидејќи градите почнаа многу да ме болат во бременоста, а и плус тоа има еден дел што се откопчува за доење е. Тоа ме освои.
Zdravo..Dali noknata krema(dark spots)e za fleki na liceto,i ako da,dali i kolku si zadovolna..Vo potraga sum po dobra i efikasna krema za fleki..Mnogu mi se isprobani,bez uspeh.. Blagodaram
Ќе ја испробам и ќе ти кажам за некое времето да видам како ќе се покаже. Јас неострата ја барав ама ја нема веќе во продажба никаде и оваа ми ја предложија во зегин 600ден со активни лизозоми на фризидерм
Се спремаме за одмор. Пешкири за на плажа испод 500ден нема асален, ова едвај најдов нешто поефтино, ќе доземам уште 2. Фустанчето ме освои на прв поглед и ефтино е ептен.
Dali gi vide vo ramstor peskirite za na plaza 299 den. Pred nekoja nedela gi gledav, mi bea simpaticni.
Pred nekoja nedela gi gledav. Bea na rigi vo ubavi boi i tenki bea. Jas za na plaza sakam tenok peskir.
490ден. Преубаво е. И овие се тенки, 290 се, убави и меки, ама малку се помали од вообичаено 60х130 се.