Овие Персин дали испраќаат по карго? Дали некоја има купено од овие панталоните за величини ми е најмногу дали одговараат на точните димензии за М?
Ako prasuvas za Persin da prakaat po delco, vo odnos na velicinata pisi im na fb ke ti vratat dali odgovaraat ili se potesen/posirok model.
Јас вакви видов во Буњаковец, бутикот мислам Роси се викаше. Само не беа 250д, беа поскапи, мислам околу 700д. Чисто за информација, може ќе ти врши работа
Предобар е, instant blemisher, па и со сунѓерче плус. Можеш и ко пудра да си го користиш, до 378денари на акција го земам. @Kimberly11 , @buba4e89 Нема анти ејџ состојки, тоа е така дека има висока покривна моќ, како маркетинг трик. Барем со @Mishela ја разјаснивме дилемата ми се чини, така и го зедов тогаш. Е сега, за тоа што е нехигиенски, можеби ама мене ми се допаѓаат коректори со сунѓерчиња.
@Sexybaby86 а од Зиаја кокос си го пробала? Тоа ми е сон, а ова од нивеа сакам да го пробам. Ако си, кажи ми споредба за мирисот
Не сум го пробала Зиаја, не можам да ти споредам Ова мириса кокосесто, ама не јако и загушливо, туку нежно. Има и некое масло во составот, мене ептен убаво ми мириса