нови украси и лампиони за да си имаме поубава новогодишна атмосфера.....ммм колку прекрасно се си светка.....а и денес сум во план пак да идам по потрага на нови украси
Kонечно дојдов да ги видам стварите сто ми стигнаа од версаче за н&м така да за нови си ги рачунам , плус си купив 2 пара чизми ,3 џемпери 2 ташни и капа ,засега ама имам повеке од недела за шопинг ке се помножи ова по 5 ,а осекам и дека мм ке ме фрли од авион ако искочат пак +20 кг
На враќање за дома си купив балони за да си ја украсам детската соба и дневната. Купив од оние долги како колбавчиња пшто може да се обликуваат а другите се обични и сега во секој ќош од собава ќе си наместам по три Си купив и ленти за депилирање , ревијата е в среда
^Преубави се со здравје да си ги носи А јас конечно се подновив на козметичко поле Од голден роуз си купив: самоостречко кафеаво моливче за очи, кармин, сенки за очи (5 во 1 - од крем до кафеаво). Од Јуник - пудра за лице од Есенс
Аааааааах пак јадење. Паштета, тартар сос за мене и дечко ми, цедевита бонбони, и автобуска карта за 30 ден. наравно од билетара, јака душа влашка, не дава 5 ден. плус во бус.
Новогодишен украс за на врата Трака за елка 8 лампиона 2 новогодишни чорапчиња 2 новогодишни танирчиња
Три фустанчиња, од кои првите 2 стојат далеку подобро од тоа како изгледа на сликите, а третото плетеното е исто само во плава боја. Spoiler
Elka do tavan 200 lampioni 400 sijalicki 1 par snegulki sto svetat [mod-kirilica:w862w6pg][/mod-kirilica:w862w6pg]