@Feminka22 извини што се мешам. Ако не помогне тој шампон, пробај со овој на Елсев. Јас после пробани повеќе шампони, за мрсна коса најдобар ефект имам од него. На мене многу ми помогна
Јас прочитав на ЖДМ и го фалеа, ама не верував дека ќе помогне. Се изненадив многу. Цела година го користам, не го менувам за ништо
Не се мешаш таман работа.Мене секој совет ми е добредојден хахаха Иначе имам еден на Елвив користено од глина исто ама малце потемно беше шишето мислам а може и истото да било да не ве излажам.Првото шише кога го користев имаше ефект после веќе не.Кај мене најголем ефект имаше Head & Shoulders со екстракт од цитрус и на Afrodita Cosmetics за мрсна коса исто.
Е тој на Head&Shoulders не сум го користела. Овој ми е добар дека има ефект, а не ми прави првут(некои други шампони ми правеа). И го користам цела година и пак има ефект. Ако, имај го во предвид. Се надевам дека и тој од Тианде ќе помогне
Косата ја мијам двапати неделно.Немам многу масен скалп, а шампонот ја правеше тешка, затуткана и без сјај уште од првото миење. Му дадов шанса неколку пати, но безуспешно. Сепак, е индивидуално. Можеби ќе ти одговара
Да ти кажам право, го немам пробано под пазуви Само малку прснав, цветно мириса. Си седи во залихи и чека прво да го потрошам започнатиот како твојот на сликата