Не си купив туку и купив на другарка ми книга и убаво комплетче од маичка и гакички и честитка за роденден за кој спремаме изненадување во петок
Обврските не прашуваат дали е празник или не мора да се учи, за подобри соништа и помалку укочен врат, мораше, кооонечноо!!!
Чизми, убави секојдневни, очигледно 10 и 12 се потрошија или држат цена па обичните ги даваат пошто-зошто, само да се ослободат од нив. Беа 1200, ги спушти 800, и на крај 600, дупло поефтино. Слични вакви, само со врвки и скаени. Не ми беше во план да купувам пред месец дена купив едни, ама па многу поволна понуда беше ова што не се пропушта . И светки за нокти.
Многу работи: Конвектор за собата кај Мартин (многу по икономичен и повеќе топли од радиаторот,многу сме задоволни) Нов сушилник за садови И нов сушилник за алишта Комплект јорганче, перница и постелина за креветчето на Мартин со пингвни (тој ги сака многу пингвините од Мадагаскар интересни се му, му пуштам понекогаш да ги гледа Играчки за Мартин, зимна облека за него, шапки 2, нараквичиња , кош за играшки (многу ми станаа играчињата и ги газиме веќе низ дома по земја ) Јас си купив исто шапка, сива боја и мааалце поинаква,инаку ваков модел: Нова чанта си купив, папучи за низ дома за сите, на сопругот јакна, зимски обувки и панталон... И уште доста работи...Абе таа недела откако дојдоа мама и тато од Бугарија, не сме се спрели дома, само по продавници...