Aj probaj pa spodeli iskustvo,odamna mi odi na pamet da go zemam,kazi dali dobro i brzo ja sushi kosata?
700 денари беше на попуст во еликсир. И да, убава е, лесна, поготово ако сакаш по природен и по "не пластичен" мат изглед и онака medium coverage.
Здраво денес го пробав и искрено малку ми е тежок додека се сушам , јас имам природно брановидна коса и за разлика од претходниот фен што го имав многу брзо ми ја исуши косата , ја пробав и опцијата тунелско сушење но со четка за фенирање надолу а врз тоа поминував со фенот и многу ми ја исправи , а само така (без четка ) мислам дека не би ја исправил доволно како што кажуваат по рекламите бидејки има многу простор не е како преса за коса . Сепак сум задоволна , само ми пречи тоа што многу ме боли раката кога го држам тежок ми е некако незнам .. Сепак ќе го пробам повеќе пати и ќе споделам конечно мислење , но со оглед на тоа не треба да очекувате дека ќе ви биде права како пеглана бидејки сепак е фен за коса ..
Мене ми е најубава. Доста сменив, па пак се вратив и јас на истата.. Јас со попуст 670 некаде ја земав. Јас имам нормално лице (може ептен малку накај суво), па супер ми одговара. Извини што се убацив ама да ја пофалам и јас
Од каде, и колку? Не сакам, ни носам рачни часовници... Ама ептен е штосен овој.. Со здравје да си го користиш