со здравје сите да си носите јас вчера купив:хеланки некакви на краевите со панделки,маичка со риги и светулки,балетанки и сангласес :geek:
јас последно си купив црни куси панталони од терранова и син лак за нокти аа и пакетче орбит од watermelon
Поручеква си купив тричетврт панталонки, ко тренерки, за низ дома, крпи две големи, една за мене, една за бато, така ми рече мама и си купив чорапчиња во 6 пара и кој од кој пошарени
Последно купив црни кратки панталончиња ама не можам да ги износам ради времево А најнајпоследно (ако се смета шиењето) си сошив прекрасно летно фустанче и сукњичка од екстра убав материјал.
Два пара сандали на омразената штикла,фармерки,два пешкири,најмеки на цел свет за целосно спа уживање после секое бањање,кошула во мој бохо стил,кратки циклама панталони,шалвари сиви(аген),лак за нокти,лосион за лице,маскара....
Ова шо ќе го напишам пред два-три дена го купив Тиркизно фустанче со цветчиња на краевите,бели кратки пантолончиња,тегет кошула со тричетврти ракави-ленена,тиркизна туника,прслук и тоооо