Женски, јас го пробав фенот. Изгледа не се снајдов баш, ми леташе надвор косата од делот каде што дува. Зборам за тунел сушењето. Некои прамени успеав убаво да ги фатам некои не. Ова, дека првпат ваков тип на фен користам, а богами и гледам и веројатно треба малце пракса. Али, еве косава сега ја гледам како пеглана ми е. Ми се допаѓа и самиот фен, искрено се осеќа разлика во дувањето, сушењето од класичен фен. Не знам како да објаснам Не ми се пресуши косата, или изгоре како што имам со друг фен ефект на пример. Не ни дува претопло, што и може тоа да е поентата. Тоа е тоа за прв пат.. Се надевам ќе го усовршам тунел сушењево, малце се разочарав, али треба пракса дефинитивно. Ќе видиме. Едина мана сега за сега е што е доста голем фенот и тежок. Па малце потешко оди и ради тоа, ама се заборава кога ќе се внесеш во техниката Eдит: Ете и една слика ако нешто ви значи. Мене ваква на сликава ми е само пеглана кога сум Ќе пишам пак после одреден период. Извинете за офф, нека се префрли мислењево ако треба во друга тема.
Од Блек Фрајдеј тек сега ја земав. На кутијата пишуваше дека била тука на 22.12.2019, а сега сме 17 Јануари. Важно, стаса.
Maската за лице на балеа каква е ?вчера ја гледав да ја земам и се мислев со една др нова исто на балеа со вит.Ц па нз која р подобра.