@beautys20 како си задоволна од cerave, јас сакам да ја земам кремата за тело а немам користено ништо од нив, и од каде се, и кај нас ли има во Мк?
Bella Home барај на Фејсбук. Па сјајна иверица ми изгледа и мислам вреди за парите. Слично на оние од Икеа ама тие позади се празни.
Околу 440ден, го земав пред 1 месец. Јас го земав заради доење, ама не го користам сега многу, комбинирам со дезодоранси. Има нежен мирис, не е јак како дезодорансите (нормално) и добар е(од малку време што го користев) но дезодорансите повеќе ми вршат работа
За акни го користам Од денес почнувам со користење па ќе пишам мислење во темата како до чисто лице !
До сега од CeraVe го имам користено само гелото што е на сликата, летото го купив и бев многу задоволна сега пак го купив ! Не ми ја сушеше кожата и баш ми ги исчисти акните .. а кремата прв пат ја купувам барав нешто за хидратација се надевам ќе биде добра За жал ги нема во МК јас ги купувам од Бугарија од оваа аптека sopharmacy.bg имаат попуст моментално
Izvinete vi upagjam ama ete moze ke bide od pomos koristev i sona i skinoren niedna ne mi pomogna kako Airol Na 4to pakuvanje sum )
Поубав cleanser нема! Многу мазно и чисто го прави лицето и не печи на очи. И кремата исто ја користам само за масна кожа е мојата.